Андреа наруши мълчанието си по повод зачестилите публикации за конфликт между нея и Цветелина Янева.

Злите езици не спират да коментират, че двете певици си враждували заради песните на Кости. В тази връзка, при гостуването си в токшоуто "Открит микрофон" по радио "Сигнал плюс", Андреа отговори на многобройните слушателски въпроси.

"В последно време чета много грозни неща. Не съм искала да го коментирам, защото за мен не е имало някакъв проблем, както го бяха изкарали. Когато не говориш за нещо, значи наистина няма проблем, но понеже моите фенове се интересуват, мисля че е редно вече да говоря по този въпрос"- споделя Андреа.

"Първо, аз много харесвам Цвети Янева като изпълнител, като човек не я познавам, но като изпълнител много ми харесва. Виждам, че много добре се развива, много работи, върви нагоре. Пожелавам й много успехи"- казва Андреа пред радио "Сигнал плюс".

"По списанията постоянно излизат някакви статийки, че има някакъв конфликт. Не мога да си го обясня това - защо се пише, при положение, че ние никога не сме имали конфликт!? Много ми е странно, защо излизат тези публикации. Преди и Мария работеше с Кости, пък не се пишеше за конфликти. Ето сега Галена и Преслава също ще имат парчета от Кости, а не сме тръгнали да се караме. За това не мога да си го обясня"- разказва Андреа и е категорична:

"Всяка седмица има някакви такива публикации, за това искам да кажа: Нямаме никакъв проблем помежду си! Може да спрат вече, защото е глупаво и безсмислено. Аз пак казвам, че наистина я харесвам. Ние с Цвети лично не се познаваме, за това държа чрез вашата медия да кажа , че няма никакъв проблем между нас".

Факт е, че всички досегашни хитове на Андреа са дело на Кости и е обясним интересът на други изпълнителки на "Пайнер" към неговото творчество - след Андреа, хитове на Кости изпя Мария, последваха супер успешни сингли за Цветелина Янева, а сега с интерес се очакват новите песни на Преслава и Галена, които също насочиха вниманието си към румънския хитмейкър.