“Всички престъпници в България да се чувстват застрашени, защото не знаят кога ще бъдат заснети от нашите камери”, предупреди Джуди Халваджиян, продуцентът на “Господари на ефира”.

Едно от най-популярните предавания си поставя все по-амбициозни цели в преследването и разобличаването на хора или групи от хора, които си мислят, че са по-големи от закона.

“Така е и в италианския оригинал Striscia la Notizia - гафовете на медиите и смешките заемат една трета от предаването. Останалата част са разкрития”, обясни продуцентът.

До края на седмицата шоуто ще покаже още подробности около скандала с пловдивския гинеколог. Случаят бе разкрит именно от “Господари на ефира”, след което за него писаха почти всички медии.

Предаването ще покаже как репортерът Илиян Велков изненадва Вътю Вълчев в мазето кабинет заедно с представители на РИОКОЗ и Криминална полиция. Точно тази проверка на компетентните органи доведе до ареста на гинеколога. Срещу него е повдигнатото обвинение, че от 2009-а насам е умъртвил плода на 5 бременни жени извън акредитирано лечебно заведение, което се наказва от закона с до 8 години лишаване от свобода.