Кейти Пери не показва никакви признаци за отказване от сценичните си провокативни тоалети въпреки скорошното си задомяване с Ръсел Бранд .

Изпълнителката на "Firework" превзе сцената за концерт в Ню Йорк, който беше за промоцията на новия телефон на Windows, пише "Дейли Мейл".

Екстравагантната певица беше облечена с лилава, латексова мини рокличка украсена със сладкиши.

Това е най-новата рокля от цяла серия латексови тоалети, с които тя промотира новия си албум "Teenage Dream".



*Черешката на тортата: Кейти Пери се връща към любимия си латексов стил за концерта си в балната зала Roseland в Ню Йорк (Снимка: Getty Images/ Guliver)



*Кекси Пери: певицата беше облечена с лилава, латексова мини рокличка украсена с щампи под формата на кексчета (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Предишните й появявания включват латексови рокли с  бонбони, близалки, палмички и други, всички в стила на новия й албум и клипа към сингъла "California Gurls":

*Латексова госпожица: Кейти продължава да промотира новия си албум "Teenage Dream" след като се върна от медения си месец след сватбата с Ръсел Бранд 

Освен другите си хитове, Кейти изпълни и актуалният си сингъл "Firework".



*Взех ти номера: шоуто е за промоцията на новия телефон на Windows, общ проект на Microsoft и AT&T (Снимка: Getty Images/ Guliver)

След сватбата си преди три седмици, Кейти и Ръсел се стараеха да избягват публичните изяви.

Но след медения месец на Малдивите, те се появиха публично за пръв път като двойка по време на музикалните награди на MTV Европа в Испания през уикенда, където Кейти беше сред участниците.



*Щастлива двойка: Кейти и Ръсел след церемонията по раздаването на музикалните награди на MTV Европа в Мадрид този уикенд

Кейти, която беше номинирана в пет категории и отнесе статуетка за "Най-добър музикален видеоклип" за "California Gurls", отстъпи домакинството на Ева Лонгория.

Припомняме, че тя презентираше наградените певци на това събитие през 2008 г. и 2009 г., облечена в най-различни тоалети, които несъмнено хващаха окото.

Но докато Кейти затвърждаваше позиции в Голямата ябълка, нейният възлюбен си пиеше шампанското с кралски особи по време на наградите на "Pride Of Britain" в Лондон.



*Усмивки до уши: Принц Чарлз и Ръсел се шегуват на церемонията по награждаването на "Pride Of Britain" в хотел "Grosvenor House" в Лондон, с която е свързана фондацията на принц Чарлз

Ръсел се запознал с принц Чарлз на червения килим на бала, който се състоя в хотел "Grosvenor House" в Лондон.

Гонгът приветства невъзпяти герои от цяла Великобритания.

Междувременно Ръсел току що бе приключил със снимките на предстоящия римейк на класическата комедия "Arthur".

Във филма – в който Ръсел играе ролята, която направи Дъдли Мур звезда – участват и Хелън Мирен, Дженифър Гарнър и Ник Нолти. Очаква се да се появи по екраните идното лято.

Вижте видео:

Кейти Пери - California Gurls

Кейти Пери - Firework,  концерт в  Roseland в Ню Йорк

Кейти Пери - Teenage Dream,  концерт в  Roseland в Ню Йорк