За звездата от „Отчаяни съпруги” Ева Лонгория, раздаването на Европейските Музикални Награди на MTV се превърна в тежка вечер.

Тя не само беше натоварена с отговорността да бъде домакин на събитието, но и трябваше светкавично да сменя костюмите си.

Резултатът беше куп различни и изумителни тоалети, с които изненада публиката по време на церемонията, пише "Дейли Мейл".

35-годишната актриса показа завидно чувство за хумор като смени бляскавата си рокля, с която пристигна на Наградите с огромен костюм във формата на шунка, явно призовавайки своята вътрешна Лейди Гага, която се появи на видеонаградите на MTV в Лос Анджелис през септември облечена в рокля от месо.



*Парче месо: Както винаги Ева Лонгория изглежда изумително в черна рокля от Georges Hobeika при пристигането си на Европейските Музикални Награди на MTV, по-късно същата вечер показа добро чувство за хумор като се пъхна в костюм с формата на шунка

*Лейди Гага се появи на видеонаградите на MTV в Лос Анджелис през септември облечена в рокля от месо (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Лонгория не само впечатли публиката с поредицата от различни и грандиозни костюми, но и успяваше да се появи с различна прическа, която допълнително подчертаваше всеки един от тоалетите й.

*Секси гръб: Роклята на Лонгория от Georges Hobeika е с интересен дизайн и прозрачен гръб, която по-късно беше сменена с рокля с дълбоко деколте във вариете стил

Ева беше повече от щастлива от факта, че трябва да стои на една сцена с четирима полуголи мъже, които носеха червени гащета, изписани с буквите от нейното име.

*Подкрепа: Група модели бяха облечени в спортни гащета изписани с името на Ева Лонгория, домакин на тазгодишните Европейски Музикални Награди, проведени в Мадрид, Испания (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Освен всичко Лонгория не се притесняваше и да покаже завидната си фигура.

Облечена в тъмно синя рокля без презрамки, Лонгория се появи заедно с Кейти Пери, която без свян и доста неочаквано разкъса полата на актрисата, оставяйки я само по оскъден, но бляскав корсет.

*Отърви се от него: Изисканата синя рокля на Ева Лонгория се превърна в нещо далеч по-предизвикателно, след като певицата Кейти Пери й помогна да се отърве от „излишния” плат (Снимкa(Д): Getty Images/ Guliver)

Очевидно Лонгория не се притеснява да води такива звездни церемонии - облечена в червена мини рокля, тя нахъса публиката с припева „Да живее Испания” и ги призова да поздравят футболния отбор по случай победата му в Световното първенство по футбол.



*Смяна на тоалети: Звездата смени редица впечатляващи костюми, докато изпълняваше задълженията си на домакин на тазгодишните музикални награди (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Сред другите й изумителни тоалети бяха надиплен, черно-бял топ от Gianfranco Ferre и черни гащета с висока талия, вталена къса рокличка в кремав цвят на Camilla and Marc, мини рокля с пера и кафява рокля с ефект „зиг-заг” в областта на гърдите.



*Бърза смяна: Лонгория сменяше и тоалетите, и прическите си по време на шоуто. Тя беше облечена в кафява рокля от Pucci, ефирна черно-бяла рокля и черна, бляскава рокля, украсена с пера (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)

Въпреки изтощителната смяна на костюмите, Лонгория очевидно се наслаждаваше на задълженията си на водещ.

По късно тя сподели в Twitter: „Благодаря ти, Мадрид! Обичам Испания! MTV EMA страхотни сте! Забавлявах се страшно много! А сега обратно при „отчаяните съпруги!”

Припомняме:

Звездата играе ролята на страстната Габриел Солис в сериала „Отчаяни съпруги”.