Голи снимки на сексапилната актриса Джесика Алба изтекоха в интернет пространството.

Според специалисти фотосите били направени с мобилен телефон по времето, когато звездата беше бременна с дъщеричката си Онър Мари, информират ни от bliasak.bg.

Джесика Алба винаги е твърдяла, че е изключително срамежлива, но явно не е такава у дома си. Актрисата често е споделяла, че много се притеснява, когато й се налага да се снима в някоя по-разголена сцена като във филма “Град на греха”.

"Не можех да си представя да застана без сутиен пред лицето на баща ми. Той щеше… не знам. Щеше да се отрече от мен или нещо такова. Щеше да бъде ужасен", разказа звездата след премиерата на филма преди години.

Джесика Алба неведнъж е признавала, че семейството й е меко казано консервативно - когато била малка баба й и дядо й не й позволявали да се разхожда по бански из къщата. И до днес красавицата има в договора си клауза, която забранява голите сцени. "Истината е, че изпитвам голямо притеснение да свалям дрехите си. Ако някога се снимам топлес, то със сигурност ще нося бабешки кюлоти", заричаше се звездата.

Снимки на голата Джесика Алба БЕЗ ЦЕНЗУРА вижте .

Снимки: yeeeah.com