Ивана признава в новия брой на списание Story, че има мъж до себе си. Талантливата певица обаче отказва да разкрие кой е той.

„Не ми е в стила да афиширам връзките си по този начин. Толкова години не съм го правила, няма да го направя и сега“, категорична е изпълнителката.

Ивана също така повдига завесата около отношенията си със спрягания за голямата й любов музикант Стоян Стоев – Канара, който в момента излежава присъда за измама. „Да не би да очаквате да ви кажа, че съм му била любовница? Любов, че и голямата? Леле, пак филми! Приятели бяхме, колеги, работили сме заедно с „Канарите“, концерти сме правили, пили сме заедно“, обяснява певицата.

Фолк фурията споделя откровено и какво е мнението й за новите попълнения в гилдията. „Честно казано, не мога да ги запомня. Много са. Но определено много добро впечатление ми прави и ми харесва Цветелина Янева. Жанрът се променя, това е факт. Дали е за добро, не знам. Имаше ретро вълна, има завои към етното, към диското, към джаза. А в момента е пълна циганизация – това е хитът“, разсъждава Ивана.