Великолепната италианска актриса Моника Белучи демонстрира своите перфектни форми за корицата на Vanity Fair, които запази и след раждането на второто си дете- дъщеричката си Леони, която навърши 5 месеца.

Звездата от "Малена" за трети път се появява без дрехи за корицата на списание. За първи път актрисата се съблече през 2004 г., когато бе бременна със своята първа дъщеря Дева. За втори път- през пролетта на тази година, отново бременна, но с Леони. И двете момиченца на Моника са от актьора Венсан Касел, за когото се омъжи през 1999 г.

В момента италианската звезда е заета с книгата с нейни фотографии, направени през последните 20 години. В интервю за Vanity Fair тя разказва, че някои от снимките като че ли са прикривали вътрешната й печал, но в момента е в състояние на душевно омиротворение и се чувства "като зряла круша". 46-годишната звезда споделя:

"Работата с фотографи е нещо като самопознание. До смърт ми се иска да разбера своята същност- добра ли съм или лоша. И освен това искам да покажа колко изразително може да бъде женското тяло".

Всички получени от продажбите на книгата средства ще бъдат дарени за благотворителност- за Асоциацията на родителите, чиито деца са станали жертва на рака, и за френска благотворителна организация, помагаща на жени в беда.