Авторитетният блог за технологични новини TechCrunch обръща специално внимание на българската поп фолк певица Гергана.

Причината обаче не е нейната визия - платиненорусите коси и пищни форми, а най-новата песен на изпълнителката за социалната мрежа "Фейсбук".

Авторите на TechCrunch се питат "Какво съзида Зукърбърг" (What hath Zuckerberg wrought) и препоръчват на потребителите да гледат "секси клипа".

"Спомняте ли си, когато евтинките и кичозни чуждестранни видеоклипове се снимаха в дискотеките? Е, сега се случват във "Фейсбук", коментират още в началото от TechCrunch.



Авторите цитират избрани фрази от музикалната история, която описват като "гореща петъчна нощ на сърфиране във "Фейсбук":

"Във "Фейсбук" нощ и ден ти търсиш контакт с мен".
"На снимката готин си - на живо такъв ли си?".
"Харесваш ми профила, но там съм излъгала".

Култовата фраза "Егати фейса", която певицата възкликва трудно може да бъде така цветущо и правилно преведена на английски.

Авторите на публикацията отбелязват, че Гергана си е кръстила песента просто "Фейсбук" и че съвсем без никаква ирония разказва за флирта между двама колеги в мрежата, които най-накрая се срещат на живо и разбират, че са те.

Ако бях изпълнителният директор на "Фейсбук", щях да си взема един ден отпуск и да се насладя на постижението си, препоръчват на Марк Зукърбърг от TechCrunch.

Източник: blife.bg