Коремът й става по-голям с всяка изминала седмица, но Пенелопе Крус не позволява на бременността си да я забави.

36-годишната испанска актриса, изглеждаше елегантна без капка усилие, облечена в черен тоалет, докато се прибираше в хотела си в Лондон, пише "Дейли Мейл".

На връщане от снимките за новия филм „Карибски пирати", носителката на Оскар, която е бременна за първи път и е в шестия месец, изглеждаше удобно облечена в черни дънки, тениска, блейзър.

Малко по-късно в хотела към нея се присъедини съпругът й Хавиер Бардем, който посети премиерата на най-новия си филм "Biutiful" на Лондонския филмов фестивал.



*Комфорт: Пенелопе Крус изглежда понася бременността с лекота, връщайки се в хотела си Лондон

От миналия месец Крус временно живее в британската столица, за да снима ролята си на Анджелика, непокорната дъщеря на капитан Черната брада, заедно с Джони Деп в "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides".

^Хавиер Бардем на премиерата на най-новия си филм "Biutiful" на Лондонския филмов фестивал (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Но заради бебето, което подува корема й по-бързо отколкото продуцентите са предполагали, е решено по-малката й сестра Моника да й бъде дубльор.

*Моника и Пенелопе Крус (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Пенелопе и 41-годишният Хавиер, потвърдиха миналия месец, че чакат бебе, след тяхната тайна сватба на Карибите през юли.

„Вярно е. Много съм щастлив.”, каза Хавиер когато бе попитан какво мисли по въпроса да има деца.

Когато го попитаха дали с Пенелопе са избрали име за бебето, той каза: „Не, все още не.”



*Заета: В момента Круз се снима в ролята на дъщерята на Черната брада в четвъртия филм „Карибски пирати”

Двамата започнаха да се срещат през 2007 докато снимаха "Vicky Christina Barselona", но се опитваха да стоят далеч от светлината на прожекторите. 

Всъщност те са приятели от повече от 20 години - още когато работеха заедно по филма „Хамон, Хамон”, а Пенелопе беше само на 19 години.



*"Много щастлив": Бъдещият татко се присъедини към жена си в хотела малко по-късно

Хавиер шокира и почти просълзи актрисата, когато публично обяви, че е влюбен в нея, докато приемаше Наградата за "Най-добър актьор" на Фестивала в Кан по-рано тази година.

*Хавиер Бардем се обяснява в любов на Пенелопе, докато взима наградата си за "Най-добър актьор" на фестивала в Кан тази година (Снимка: Getty Images/ Guliver)

„Споделям тази радост заедно с моята приятелка и моя любов – Пенелопе, толкова много дължа на теб и толкова много те обичам.”каза той пред публиката след като прие наградата си.

*Хавиер шокира и почти просълзи актрисата