И двамата отрекоха слуховете, че поддържат страстна любовна връзка.

Но комедиантката Челси Хендлър и рапърът 50 Cent не се и опитаха поне малко да смекчат зародилите се спекулации след като се появиха в публичното пространство за трети път този месец, пише "Дейли Мейл".

35-годишният рапър, познат също като Къртис Джеймс Джаксън, и 35-годишната водеща на развлекателно шоу Хендлър се насладиха на неделен обяд в Малибу.

И двамата бяха облечени в ежедневно облекло: Челси носеше тъмни дънки, блуза на райе, а за аксесоар беше избрала сламена шапка, 50 Cent пък беше облечен целият в черно, а на врата си носеше голям, покрит с диаманти кръст.



*Разцъфващ романс? Челси Хендлър и 50 Cent тъкмо си тръгват от ресторант в Малибу, където обядваха заедно

Двойката изглеждаше щастлива след като излезе от ресторанта и се качи в огромния Ролс Ройс на 50 Cent.



*Джентълмен: И двамата се настаниха в голямото возило, което специално ги чакаше

Слухове, че звездите поддържат любовна връзка, се носят от седмици насам, след като в началото на октомври двамата бяха забелязани заедно в джаз клуба “The Blue Nile” в Ню Орлеанс.

*Двамата в “The Blue Nile”

В своя Twitter Челси се опита да разсее слуховете, като каза:

„Всички, моля, успокойте се. Срещнах се с г-н 50 Cent по случай един потенциален проект. Все още няма нищо за споделяне, ще ви осведомя ако нещо се случи.”

Но още миналата седмица те отново бяха забелязани в ресторант “Backstage” в Кълвър по случай рождения ден на един от приятелите на Челси.

Според “New York Daily News”, рапърът и актьор 50 Cent оставил на Хендлър гласово съобщение, в което я кани да излязат след края на шоуто й.



*Попълнение към албума: Преди да се качи в колата Челси щракна с телефона си усмихнатия рапър