Въпреки че в рамките на само една година бе уволнен от два тв канала, в интервюто си за декемврийския брой на Playboy Милен Цветков твърди, че не се отказва и в момента води преговори с три телевизии с цел триумфалното си завръщане на екран.

В разговора си с мъжкото списание Цветков отговаря откровено на всички по-важни въпроси относно противоречивата си личност, които вълнуват феновете и враговете му - сърдит ли е на Бойко Борисов за уволнението си от сутрешния блок „Здравей България“, планира ли да влезе в политиката и какъв точно му е проблемът със сегашното управление.

“Всичко, което правя е с положителна енергия. За мен важен е общият интерес. Искам да видя как общият интерес в държавата най-накрая надделява. Това е голямата ми мечта “, обяснява телевизионният водещ и добавя, че репутацията му на неуправляем егоцентрик е силно преувеличена.

Милен не се притеснява да говори откровено и за личния си живот, а на въпроса на Playboy с колко жени е бил отговаря с добре познатото си чувство за хумор:

„С много. Не съм ги броил, но това е един непрекъснат рейд, който започна през 2000-та година и не е нормално да спре през 2010.“