Решени в лилаво, шампанско и червено - така видяхме МЕГА триото - Малина, Емилия и Галена, при гостуването им в "Шоуто на Слави".

Точно там "Аларма"-та бе изпълнена за първи път в телевизионен ефир по време на има-няма 15-минутното гостуване на певиците.

"За мен е огромно удоволствие да ви видя в моето студио. Много сте красиви, елегантни" - посрещна ги шоуменът и попита за името на формацията. "Феновете ни нарекоха "Мега", което е игра на букви" - каза Галена за избора. Водещият пък обясни, че на една формация й е нужно име, ако реши да прави повече съвместни парчета.

"Повторението никога не ражда хит" - контрира Емилия, а Галена и Малина веднага отбелязаха големия успех на второто им дуетно парче "Мой". "Ние прерастваме в трио" - каза Малина, а Емилия допълни: "Аз се прикачих".

Малина бе лаконична защо са избрали това заглавие на парчето: "Три жени на едно място каква по-голяма аларма?", но малко след това се реши да покани Слави да направят квартет. "Що не един квартет, и Слави да го включим" - предложи тя.

На шоумена изглежда предложението му допадна. "Това не е лоша идея. Въобще не е лоша идея. Така като се замислите, "Бони М" е точно това - три жени и един мъж. Идеята не е лоша - каза Слави и обеща, че ще си помисли сериозно.

Певиците, които са и майки, не скриха, че не е лесно да се съчетават професионалните ангажименти и майчинството, но на всяка жена й се налага да работи и да гледа детето си, на мнение е Галена.

Източник: Signal.bg