Певицата си тръгна и остави сцената на "X Factor"  в безпорядък, след като участва в бой с храна с танцьорите си, докато изпълняваше новия си хит „Only Girl in the World”.

"Забавно е, искам и аз. Вкусно е!", каза Риана на домакина на шоуто докато боя с храна се разразяваше зад гърба им, пише "Дейли Мейл".

Певицата, която се обявява за "Единственото момиче на света" и пусна поредния тотален хит, беше посрещната от съдиите, сред които беше и Черил Коул, която обмисля да запише дуетна песен със звездата.

*Къде е почистващия персонал? Домакинът на шоуто “X Factor” Дърмът О’Лиъри се изпречи на пътя на Риана, докато тя и танцьорите й се „дуелираха” с храна, която трябваше да бъде изчистена за секунди

Но след като Риана напусна сцената режисьорите на известното шоу имаха само минута, за да се отърват от сладките изкушения по пода на цялото студио.

*Суперзвезда: Последното предложение на Риана се оказа тотален хит

Приятелката на Саймън Коуел Синита викаше от публиката:

„ Сцената е покрита с торта, сметана и тарталетки!!! Хахаха, те се подхлъзват върху тях, докато се опитват да изчистят цялата каша навреме!! Една минута да се оттърват от бъркотията! Не вярвам, че ще успеят!”

*Поп принцеса: 22-годишната, която отново определи тенденциите с новата си червена коса, носеше бална рокля от “William Tempest”, ботуши и флорално украшение върху косата си

*Аплодисменти: Певицата спечели съдиите, които бурно аплодираха представянето на новия й хит "Only Girl in the World"

След като по време на участието си тя смая публиката с бална рокля на “William Tempest”, флорално украшение на косата и моторджийски ботуши, на излизане от студиото Рири носеше бяла блуза с голо рамо, черен клин и удивителни бели токчета.

Участниците и съдиите на шоуто останаха и обстойно обсъдиха състоянието на сцената, чийто домакин Дърмът О’Лиъри, каза, че още била хлъзгава след бързото почистване по време на прекъсването за реклама.

Облечена в палто от животинска козина с качулка, 22-годишната се отправи от студиото на ITV право към японския ресторант “Nozomi” в Найтсбридж, а след това удостои с присъствието си и нощния клуб “Whisky Mist”.

*Риана вечеря в японския ресторант "Nozomi" след проявата си снощи в шоуто "X Factor"



*Певицата се разкърши под звуците на новия си хит в нощния клуб “Whisky Mist”

Риана даде своя принос за празника Хелоуин, като качи в Интернет снимка с череп, направена в нощния клуб “Whisky Mist”, където тя празнува до 3 часа сутринта.

Явно тя се наслаждаваше на английската гостоприемност, защото сподели пред почти 2-милионната си публика:

"Честит Хелоуин... от Лондон и разбира се тук е размазващо!!!".

По-рано тя каза пред домакина на "X Factor" Кони Хък, че се страхува от паранормалното, преди обаче да сподели, че е суеверна, тя грешно се определи като "суверенна".

"Още откакто бях малко момиченце, винаги вярвах в... Вярвам само в определени митове, като например: не оставяйте чантата си на пода. Наистина се страхувам от света на духовете."

*Певицата качи в Интернет снимка от нощния клуб "Whisky Mist", "Честит Хелоуин... от Лондон, и разбира се тук е размазващо!!!”

Вижте видео:

Риана "Only girl in the world" - изпълнение в X factor