Кралят на фолка Азис вече има нов мъж до себе си.

Това е бившето гадже на колежката му Соня Немска Денислав. Васко буквално побърка приятелите си, когато снощи промени статуси с "обвързан с Денислав Минчев". Същата промяна направи и брадърът.

"Нашата любов е Интернет любов", разказа Азис пред bliasak.bg. "Тя любовта като дойде, не пита." Фолк певецът обясни още, че е "заменил доскорошния си любим Коце", с когото се разделил преди 4 месеца, с новата си тръпка Денислав.

"С Дени ни запозна Катрин Вачева преди доста време. След това се видяхме, след като той нашумя покрай Big Brother и тогава си казах: "Уау какъв мъж", разкри още изпълнителят на "Напипай го." Наскоро започнали да си пишат, да се чуват и снощи се обвързали във Facebook. Дали скоро ще се покажат заедно и пред хората? "Аз не се притеснявам, мисля, че и той не се притеснява. Когато има любов, нямаш право да я криеш", твърдо казва Азис.

По повод скандалите, който се разрази около любовния триъгълник Денислав-Соня Немска-Славена, Васко каза: "Ох, той постоянно е обвързан. Но мен не ме притесняват нито Соня Немска, нито Славена. Денислав е моя собственост."

Денислав предпочете да не коментира връзката си с Азис. "Аз съм му забранил да говори", каза в отговор на това певецът.