Бразилската футболна звезда Роналдо е имал любовна афера със секссимвола на женския тенис Анна Курникова.

Това, което никой не е знаел за "Ел Феномено" досега, става публично достояние благодарение на неодобрена официално от играча негова биография, пише .

Книгата "Страх от тъмното", написана от Енцо Паладини, предизвика истински фурор в Италия.

Според автора й Луиш Назарио де Лима, бивш нападател на Барселона, Интер, Реал Мадрид и Милан и настоящ на Коринтианс, е имал "среща" с тенисистката в хотел "Кавалиери Хилтън" в Рим през 1999 година.

По онова време Роналдо играе за "нерадзурите", а Курникова пристига във Вечния град за участие в Откритото първенство на Италия по тенис.



*Анна поздравява Роналдо на трибуните на "Ролан Гарос" през 1998 г.

Паладини твърди, че двамата прекарали нощта заедно в стая на баровския хотел и намеква за сериозни чувства от страна на бразилския магьосник с топката.

Според италианския писател Роналдо е бил лудо влюбен в красивата руска тенисистка и по-късно дори наел частен самолет, за да я посети в Москва.

Официалната версия за пътуването на футболиста било желанието му да присъства на рок концерт, но истината е, че той е очаквал да получи "най-малко една романтична вечеря за двама".



*... и му лепва целувка на бузата

Дали предполагаемата афера е била реална или се е развихрила само във фантазията на Енцо Паладини, това вероятно го знаят само Роналдо и Курникова, но има един сигурен факт.

През 1999 година бразилецът се жени за колежката си от терена и своя сънародничка Милеше Домингеш, която по онова време е бременна с първородния син на футболиста - Роналд. Луиш Назарио де Лима има още две дъщери от настоящата си нежна половинка Мария Беатрис Антони.

Междувременно дългогодишният приятел на Анна - латино певецът Енрике Иглесиас, заведе своята любима на плаж в Хавай.

Бившата тенисистката опроверга слуховете, че е бременна, които плъзнаха след като папараци щракнаха леко закръгленото й коремче по време на разходка в Ню Йорк.

Сега тя зарадва останалите плажуващи, появявайки се край басейна в миниатюрен бял бански. Енрике обаче не изглеждаше особено щастлив, въпреки че бе на почивка в тропическия рай заедно с една от най-красивите жени в света.

*Енрике и Анна 

Двамата са заедно от 2002 година, когато се запознаха на снимачната площадка на видеоклипа към "Escape".

Наскоро те отрекоха информациите, че са се разделили, след като певецът замина на дълго турне из Европа за помоцията на последния му албум.