Певецът Сунай Чалъков изплака пред “ШОУ”, че Слави Трифонов го е измамил.

“Заблуди ме, че ще ме прави българския Таркан. Аз само да намеря спонсори, а той да вземе парите...”, обрисува шоумена той, пише blitz.bg.

“Пеех в заведението “Църна маца”. Един ден дойде балет “Дива”.

После зад кулисите се появиха Слави и Годжи. Слави вика: “Обади ми се, имам нещо да разговарям с теб”.

Обадих му се след няколко дни и той почна да ме омайва: “Ще те направим идол в България. Ще те направим българския Таркан, ще пееш модерен поп-фолк”.

Целият разговор с Трифонов продължи не повече от десет минути. Но няма да забравя последните му думи. Каза ми: “И почвай да си търсиш спонсори отсега”.

Явно е разбрал, че съм по-деен от другите. Самият договор ми го донесе някаква жена. Общото ми убеждение беше, че е направен така, че другата страна да бъде застрахована отвсякъде, но все пак подписах.

После отидох в репетиционната на Годжи, Маестрото и Герасим.

Слави каза, че те ще отговарят за мен. Те и там ми подметнаха: “И си търси спонсори. Като си намериш, обаждай ни се, ние ще отидем да взимаме парите като представители на фирмата, понеже не върви така ти да ги взимаш. Викам си – да, бе, да, аз ако си намеря спонсори, вас ще викам, вие за какво сте?

Ходих няколко пъти при тях. Питам ги, хайде, кога ще почваме. Те нещо се ослушват. И така от март до октомври 1998 г.

Спрях да ходя, като видях, че нищо не става - нито автори, нито репетиции, нито нищо. Един ден ми писна. Отидох и разтрогнахме договора. А се бях прежалил да пея чалга!”, изповяда Сунай Чалъков.