Яна Маринова е бивш модел, носител на титлата "Мисис България 2004" и една от най-актуалните актриси в момента.

Тя се оказа жена с много лица и сама признава, че може да бъде и кучка, и ранима жена, познала болката и изтърпяла истински физически тормоз.

Блондинката разказва пред сп. Maximum, че в живота си е имала ситуации, в които е постъпвала като героинята си от сериала Елена:

"На нея ценностната й система и приоритетите й са сгрешени, но много от реакциите и поведението й съм използвала в живота си, но просто срещу правилните хора".

"Не можеш да живееш в един материален свят, в който играта е „прецакай другарчето си" и ти да се усмихваш, да си мил и да поддаваш и другата си буза. Да, успявам да простя и да започна отново, но на простака - с юмрук в челото, за да седне по задник."

Искреността е най-силният коз на Яна. Тя обича живота си и хората в него - сина си Никола и съпруга си Тихомир. Когато се запознава с настоящия си мъж, и двамата са женени.

*Яна Маринова

"И двамата се разведохме и направихме сериозна крачка, това в онзи момент предизвика някакви ситуации... Сега обаче всичко е наред. Просто се влюбих в Тишо. По-скоро влюбих се в себе си, той е като мен", уточни бившата спортистка.

Маринова призна, че в живота си никога не би се влюбила в "лошо момче". Причината за това се корени в младостта й, когато на 16 години хлътнала по малко по-голям от нея боксьор.

"Той тръгна да краде и да се друса и в един момент започна да ме бие. Дори ме простреля в крака. И в един момент се запознах с бившия си мъж, тогава той дълго време се опитваше да ме спаси от него, направи го и аз се ожених за спасителя си."

В момента синът на Яна Маринова живее при бившия й съпруг. По повод коментарите, че е лоша майка, тя отвърна:

"Нормално е така да си мислят хората, защото не я работят тази работа и няма как да разберат графика ми. По-добре да е при баща си."

Тя допълни, че не желае второ дете от новия си съпруг.

*Яна Маринова