Риана посети "Barnes and Noble" в Ню Йорк по случай представянето на книгата си "Риана: последното момиче на земята", пише "Старпулс".  Какво мислите за роклята й с флорални мотиви?

Същата тази рокля би стояла като покривка за легло върху нечие друго тяло, но Риана може би успява да й придаде малко сексапил...?

Вие как смятате? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Какво ново околко Риана?

Имайки предвид всичко което е преживяла, някои критици не одобриха появата й в съвместното с Еминем видео “Love the way you lie”, защото според тях до някаква степен то одобрява домашното насилие.

Но Риана не съжалява за решението си. Тя сподели пред Британската Мари Клеър:

„Еминем съпоставя себе си с героите от клипа. Всъщност той разкрива какво се случва в съзнанието на двама души, които са въвлечени в една не толкова „безоблачна” любовна връзка. Харесва ми това, че във всеки стих се говори за това, че тя иска да си тръгне, и се опитва да си тръгне, тръгва си веднъж, тръгва си два пъти... но тогава изпепеляващото чувство отново се събужда и тя си мисли: „Обичам го. Обичам го”. Не това си мислиш, когато се случват неприятните неща. И знаеш, че не ти харесват, но все пак оставаш, така че в този ред на мисли би трябвало да ги обичаш, защото иначе щеше да си си тръгнала.”

*Риана

Вижте видео:

Еминем и Риана - “Love the way you lie”