Само на 36, а изглежда вече 20-те години в музикалната индустрия са започнали да взимат своя дан от Роби Уилямс.

Сиви коси можеха да бъдат видени по главата на певеца докато беше с колегите си от Take That на интервю по Radio 1 след твърдението, че групата тръгва на турне догодина, пише "Дейли Мейл".

С вдигнат с гел перчем Роби сякаш искаше да скрие сивите коси, когато пристигна в студиото заедно с Гари Барлоу, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Хауърд Доналд.



*Той посивява: Още млад на 36, Роби Уилямс е започнал да посивява



*Сива лисица: Роби се опита да скрие сивите коси като си повдигна косата (Снимка в ляво: Getty Images/ Guliver)

И Роби не е единствения член, на който вече му личат годините. Марк Оуен призна по Radio 1, че е забравил къде е паркирал колата си.

Той прекарал 24 часа мислейки си, че колата е била открадната, докато най-накрая се усетил, че я е паркирал пред къщата на негов приятел.

Той и останалите от групата се присъединиха към Скот Милс, за да говорят за датите на турнето, които бяха обявени на пресконференция в лондонския Хотел Савой.

Групата обяви, че може да добавят още дати към 14-те вече предвидени за догодина в Обединеното Кралство.

*Марк (в центъра) беше забравил къде е паркирал колата си

"Ще видим какво ще се получи. Ако желанието на феновете е голямо може да измислим нещо",каза Роби.

Progress Live 2011 ще включва хитове от ранните дни на бандата, от самостоятелната кариера на Роби и песни, които са записани след като се събраха отново.



*Съобщение: Групата даде пресконференция, където обявиха датите за турнето си Progress Live 2011

Междувременно групата обяви, че са променили датата за издаване на предстоящия си албум Progress, за да не влязат в конфликт за класациите с поп фаворитът JLS.

Дългоочакваната плоча трябваше да бъде пусната на пазара на 22 ноември, но сега ще бъде пусната седмица по-рано.

Те също ще подранят с пускането на сингъла "The Flood" и той ще излезе на 7 ноември, за да избегнат сблъсъка с новата бой банда.

JLS пък ще издадат втория си албума "Outta This World" на 22 ноември, а сингълът "Love You More" от "Children In Need" – на 15-ти ноември.