Новинарят от „Календар” по Нова ТВ Христо Калоферов хлътна като ученик по глухата Роси, която му е партньорка в „Байландо”.

Журналистът изпитвал повече от приятелски чувства към девойката – шушукат зад кулисите на риалитито, пише kliuki.bg.

18-годишната Росица Караджова, която е с напълно увреден слух, възприема симпатичния новинар като свой идол.

В тийнейджърските й очи той е героят, прекрасният батко, към който изпитва повече от привързаност и приятелска обич, пише lifestyle.bg.

"Тя вече е лудо влюбена в него", шушукат зад кулисите на шоуто.

Излиза, че и двaмата тръпнат един за друг, но все още не смеят да признаят чувствата си. Вече са започнали твърде често да си разменят нежни докосвания, страстни погледи и гальовни усмивки, които са предвестник на зараждащата се любов.

Глухонямата красавица и Калоферов дори демонстрираха романтичните си отношения с ефирна целувка при една от сценичните си изяви.

Представянето им разнежи журито и зрителите, като Христо и Роси получиха най-високи оценки за танца си.

По коридорите на Нова ТВ вече се носят слухове, че Христо и Роси са новата двойка, събрана в телевизионния ефир.

Хора от екипа на риалитито споделиха, че 31-годишният Христо прекарва много време с партньорката си. Хасковската красавица изглежда е омагьосала синеокия ерген и неслучайно той така сърцато се хвърля в каузата й – шушукат в екипа на „Байландо”.

Неслучайно самият Калоферов призна преди няколко седмици, че сърцето му е свободно, след като се е разделил с дългогодишната си изгора.

„Аз имах приятелка и бяхме заедно 7 години. Двамата обаче се разделихме и сега се радвам на свободата си” – сподели нееднозначно младежът с очи на хъски.