Когато е подбирала тоалета си за премиерата на “Unstoppable”, Росарио Доусън очевидно не е взела предвид палавият климат в Лос Анджелис.

31-годишната актриса беше облечена в зашеметяваща синя рокля от Стела Макартни с дръзка цепка по кракa, но беше хваната неподготвена от вятъра, който я изненада и разголи още повече бедрата й, докато тя позираше пред фотографите.

Но това не смути Росарио, тя се посмя на инцидента и продължи да промотира новия си филм, който разказва историята на влак-беглец.

*Упс! Роклята на Росарио Доусън разкри повече от необходимото, докато актрисата позираше на премиерата на новия си филм “Unstoppable”

Росарио изглеждаше смайващо с токчета Brian Atwood, чанта Jimmy Choo и бижу Vhernier.

Докато разказваше за филма, който е продуциран от режисьора Тони Скот, Росарио сподели, че намира вълнуващ факта, че играе една от главните роли в екшън, разказващ за влак-беглец.

*Дръзко: Синята копринена рокля имаше дълбока цепка от лявата страна, разкривайки красивите крака на Росарио

Тя каза още: „Дори и да си във влак, който се движи с огромна скорост, тази скорост не се усеща от екрана. Тогава имаш усещането, че цялата Земя се движи и е наистина страшно да си представиш, че някой от тези влакове може да се вреже в някой населен участък.”

„ Асоциирам го с акула, която пронизва водата- не искаш въобще да се изпречваш на пътя й.”



*Смях: Росарио се посмя от сърце на инцидента и продължи с премиерата

*Секси: Росарио съчета роклята с обувки Brian Atwood и чанта Jimmy Choo

„Такава длъжност изпълнява героинята ми Кони Хуупър, това е нейната работа, тя е диспечер и се грижи за това никой да не се изпречва на пътя на влака, за да предотврати всякакви възможни опасности и да го спре, което всъщност се оказва не чак толкова лека задача.”

Росарио добавя, че за нея е било истинско вдъхновение да бъде част от филм с толкова недвусмислено послание.

Тя разкри още: „Това е наистина внушителна и въздействаща история. И смятам, че е много важно да цениш хората, които съвсем безкористно поставят на риск живота си. И когато това се върши както трябва е наистина красиво да се отдадем на подобни хуманни постъпки.



*Звездите: Росарио позира на червения килим с колегата си Крис Пайн

„Ние имаме навика да обръщаме внимание на негативните аспекти на една ситуация, а това определено е една от онези, които ще те накарат да подскочиш от щастие и радост. Това е една наистина хубава история и аз съм щастлива, че съм част от нея и я споделям с колегите си.”

Колегата й Крис Пайн, който играеше капитан Кърк във филма „Стар Трек”, добави, че се е вълнувал от факта, че ще работи заедно със Скот, защото той има таланта да вдъхна на нещата живот.

Той обясни: „ Тони има поглед над нещата. Това е нещо наистина специфично за него. Смятам, че стилът на Тони отговаря перфектно на филм като този.

„Той е майстор в създаване на напрежение чрез движението и разположението на камерата.”