Глория направи сензационното разкритие в "Шоуто на Иван и Андрей", като разкри, че тайнственият по-млад от нея с десет години мъж, с когото имаше връзка до неотдавна, е сърбин.

Това признание съвпадна с намерението й да започне пробив в западната ни съседка и накара всичките й конкурентки да наострят уши.

Съвпадението на обстоятелствата в личния й живот и професионалните й стремления веднага провокира опити за разконспириране самоличността на въпросния господин.

Според колежки на Глория става въпрос за Александър Милич, който е композитор на някои от най-големите хитове на сръбската мега звезда Цеца Величкович. Двамата често са се срещали по време на визитите на Глория в Сърбия. Милич дори запознал българката с тамошни звезди като Миле Китич, както и с мистериозната текстописка Марина Туцакович, чиито парчета струват повече от 3000 евро.

Други достигат до още по-интересни предположения. Според тях любовник на Глория е Саша Попович, който е директор на най-голямата звукозаписна фирма "Гранд продакшън", собственост на Лепа Брена.

Най-логичният вариант обаче е Глория да е успяла да омае някой сръбски бос, който има бизнес интереси в България. Подобни господа тя среща доста често по скъпарските нощни чалга клубове, където те редовно разпускат.

Според хора от обкръжението й ставало въпрос за симпатично 26-27 годишно момче, което е гостувало в страната заедно с екипа на Лепа Брена, когато сръбкинята имаше изява у нас. Преди нея на сцената се качи Глория. Тогава тя била забелязана от младежа и го омаяла с фигура и глас.

Какъвто и роман да е завързала нашенката, сърцето й е било разбито само година по-късно, защото в момента тя го дава соло, отдавайки се на диети и на грижите за дъщеря си.