Жизел Бюндхен е най-скъпоплатеният модел в света. През 2006 г. печели 33 милиона долара, а състоянието й се оценява на 150 милиона.

От дебюта си на модния подиум до момента Жизел участва в рекламните кампании и ревютата на всички световноизвестни дизайнерски къщи - Кристиан Диор, Баленсиага, Долче&Габана, Мисони, Версаче, Селин, Живанши, Булгари, Валентино, Ралф Лорън, Зара, Клои, Луис Вуитон, Виктория Сикрет и др. През май 2006 г. тя сключва рекламен договор за няколко милиона с компанията Apple Computer за промотиране на новата линия компютри "Макинтош".

Най-коментирана е връзката на Жизел с филмовата звезда Леонардо ди Каприо. Двамата са заедно почти 5 години и на няколко пъти се събират и разделят. Бюндхен придружава актьора на церемонията по раздаването на наградите Оскар през 2005 г., когато той е номиниран в категорията за главна мъжка роля за филма "Авиаторът". Няколко месеца по-късно те се разделят. Сега красавицата е щастливо омъжена и има дете от звездата на националната футболна лига Том Брейди.

Нашият светски репортер Янис Бърдарски взе ексклузивно интервю от Жизел Бюндхен.

Очаквайте съвсем скоро интервюто с Жизел, в което тя ще разкрие интересни неща около професионалния и личния си живот.

Не е за изпускане...