По случай наближаващия празник Хелоуин, днес ще ви дадем няколко идеи как да се превъплътите в скандалната Лейди Гага, която се облича сякаш всеки ден от годината всъщност е Хелоуин.

Искате да се премените като Лейди Гага, но се страхувате, че и всички останали ще го направят?

Ах, съчувстваме ви. Затова ще ви предложим два аутфита в неин стил, с които със сигурност ще изпъкнете.

С много малко усилия от ваша страна, може да си докарате вид "Лейди Гага"от клипа "Bad Romance".

Просто съчетайте черно поло с черен клин, но не забравяйте да пъхнете няколко раменни подплънки под блузата си. Обуйте лачени обувки или ботуши. Короната може да си измайсторите от черна хартия, и после просто да я прихванете с фибички към косата си.

За да направите короната си още по-звездна добавете черни пера и малко блясък. Но разбира се, видът ви няма да е завършен без чифт слънчеви очила.

Но ако искате досущ да бъдете като Гага, тогава пробвайте някоя от редовните й премени.

Изглежда Гага не може да излезе от вкъщи ако бельото й не играе ролята на връхна дреха. Ето ви една простичка идея как да имитирате поп кралицата: облечете най-сексапилното си черно бельо, сутиен и гащички, комбинирайте с мрежести чорапи и черни ботуши.

Ако не сте забелязали, Гага обича да се облича така в ежедневието си и на сцената; това е нейната версия за клин и блузка. 

За да изпипате вида си докрай, сложете пластмасови слънчеви очила с широка рамка и рокерско яке.

Снимки: Getty Images/ Guliver

Важно: не забравяйте русата перука. Има тонове такива гриви, налични по "Парти щандовете" в магазините и готови веднага да добавят последния щрих в "Лейди Гага" костюма ви.

Впечатлете всички със собственоръчно направен Лейди Гага костюм, с който ще ви запомнят.

Но моля ви, МОЛЯ ви, не се покривайте със сурово месо. Така само ще привлечете мухи, и само след няколко часа ще започнете да миришете по-ужасно и от развалена тиква.

*Снимки: Getty Images/ Guliver

Ако и преди сте се обличали като Лейди Гага, публикувайте съветите си в коментарите.