След месеци предположения, Марая Кери най-накрая потвърди, че очаква първото си дете от съпруга си Ник Кенън тази пролет. "Бременни сме, истина е!", заяви развълнуваната певица.

41-годишната изпълнителка разкри тази информация в "The Today Show", като призна, че двамата с Кенън в момента са "безкрайно щастливи".

"Това беше истинско изпитание. Беше адски трудно да го запазя в тайна."

Певицата споделя, че е почувствала нужда да каже истината: "На този етап нямах друг избор. Или трябваше да призная или да заспя зимен сън."

Въпреки че Марая отказа да назове дата, тя заяви: "Твърде рано е да се говори за това, да се насладим на очакването."



*Щастливи новини: Марая Кери потвърди слуховете, че заедно със съпруга й Ник Кенън очакват първото си дете

30-годишният Кенън добави: "Най-големият дар, който човек може да получи на земята е дете."

"Още на първия ден когато се запознахме си избрахме име и ще се придържаме към него."

Щастливата новина идва след една неуспешна бременност на Марая преди две години.



*Новината за Марая бе съощена в "The Today Show" 

В интервюто на Били Буш, което ще бъде излъчено този вторник в САЩ, тя споделя че предишната й бременност е била травматичен и болезнен период в живота й:

"Това някак разтресе живота и на двама ни, и за известно време сякаш се намирахме в една много тъмна дупка".

"Когато това се случи, не бях способна дори да говоря. Не ми беше никак лесно."

Кенън добави: "Това определено ни сближи. Заздрави връзката ни толкова много...Тя се справи мъжки."

Той похвали мъжеството, с което съпругата му е посрещнала трагедията, силата която е намерила да продължава да се усмихва пред камерите, а след това да "плаче в съня си".

*Бъдещият татко Ник Кенън, взима балони за бременната си съпруга

Марая споделила пред Буш, че бебето което двамата очакват е било заченато по естествен начин и все още не знаят полът му.

Припомняме, че слуховете за бременността на Марая се засилиха след като тя се премени в широка рокля на концерта си през август и видимо беше напълняла:

*Слуховете започнаха през aвгуст на концерт на певицата в Бразилия

Агентката й Синди Бъргър обаче бързо парира тези слухове с изявление, което гласеше следното: "Марая оценява добрите намерения на всички, но е много суеверна. Когато му дойде времето, всички ще разберат, дори и аз."

*Бъдещо мамче: Марая набляга на свободните рокли, за да прикрие все по-издаденото си коремче

През август, Кенън коментира майчиният инстинкт на Марая, обяснявайки, че съпругата му е много грижовна:

"Тя е много грижовна с мен, прави ми любимата закуска по всяко време. Готова е да ми прави гофрети дори в три сутринта. Ще бъде най-прекрасната майка."



*Любов: Марая и Ник в сватбена фотосесия

А на въпроса какво предпочита, момче или момиче, Кенън отговори: "Чудесно е да имаш момиченце, но само до момента, в който стане тийнейджърка. Тогава започват тревогите и следенето изкъсо на всяко момче в квартала, това ще ме побърка."

"А ако е момче, ще се притеснявам дали няма да падне и да си счупи я някой крак, я ръка. Аз самият бях такъв. Бях истински беладжия, затова съм наясно за какво ще трябва да се тревожа."

По време на промоцията на новия си коледен албум "Merry Christmas II You", певицата изглеждаше понапълняла и беше облечена в рокля, която подчертава новите й извивки.

*Обложката на новия албум на Марая "Merry Christmas II You"

Припомняме, че Танди Нютън, която смени Марая за ролята в новия филм "За цветнокожите момичета", се изпусна по време на интервю и случайно потвърди слуховете. Когато я попитали, защо е сменила Марая за ролята, тя отговорила: „Мисля че е бременна.”



*Твърде много ли казах? Танди Нютън (в ляво) разкри тайната за бременността на Марая Кери по време на интервю за The View today

Като осъзнала грешката си, тя започнала да увърта: "Или предполагам, че в живота й се случва нещо важно, затова се съгласих на тази смяна."

Тя добави: "Имах само два дни да реша дали да се съглася да изиграя ролята."

*Танди Нютън на премиерата на филма "За цветнокожите момичета"