Стройната Хилари Суонк се появи на 14-тите Годишни Холивудски Награди Гала в Бевърли Хилс облечена в къса рокля в коралов цвят.

На нас ни допадна това, че актрисата е избрала да акцентира тоалета си единствено с цвета на роклята си и с прекрасната си усмивка. Хилари дори не носи бижута и е прибрала косата си...но с това лице, едва ли се нуждае от излишни украшения. Натуралният й грим и бежовите обувки са финалната нотка в този свеж тоалет. Вие как смятате? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Какво ново около Хилари?

Актрисата играе главната роля в предстоящия филм „Conviction” заедно със Сам Рокуел.

Във филма, Бети Анн Уотърс (Суонк) и брат й, Кени (Рокуел), с взаимна помощ успяват да преживеят бедност и липса на добри родителски грижи.

Кени бива обвинен в убийство, което той се заклева, че не е извършил. Сестра му вярва, че той казва истината и дори без наличието на диплома от гимназията, тя решава да се запише в правно училище, за да открие начин да го освободи.

Роднините на убитата жертва, представени в новия филм на Суонк, обмислят правни действия свързани с обвиненията, за които не са се посъветвали с никого.