Бившият премиер на Републиката заявил на едно от рутинните събрания, между управленските лидери в столицата, че ако му се отдаде възможност да застане отново на поста, любимата на Борисов Цветелина Бориславова ще бъде изпратена директно в затвора, твърдят за думите на Сергей Станишев от в.”Папарак”.

Не се съмняваме, че наистина ги е изрекъл, след като го знаем как е набрал на управляващата партия и конкретно най-вече към нейния лидер, пишат от razkritia.com.

На въпросната среща Серго взел да се жалва как може да получава постоянни критики и нападки какво било неговото управление и как през последните 20 години те всичките заграбили страната.

Дошло му в повече, и в знак на ярост изкипял с репликите:

‘Вижте Цветелина Бориславова! Как е възможно една бизнесдама, банкерка, да има толкова реална власт, все едно е на върха на държавата? – запитал Станишев, след което не на шега добавил:

“Ако получим втори шанс за управление, тази жена моментално ще влезе в затвора”, отсякъл точно с тези думи експремиера на България.

За повечето, от насъбралите се на срещата, им изглеждало илюзия върховното завръщане зад волана, тъй като действително предходните години караха в нетрезво състояние, за да ги освести народа на изборите при встъпването във власт на новото правителство.

И то обаче не излезе розово, още повече с техните постни пици, които предлага.

Какво да се очаква?

Определено хората не чувстват излизането от рецесията, съобщавано от финансовия министър Симеон Дянков, а по-скоро навлизането към регресията, споделят мнозина.

А Цветелина Бориславова освен да му се изсмее, какво друго да каже по въпроса...

И затова явно на Станишев му е домъчняло за поста, който заемаше и няма търпение отново да се възкачи, за да въздаде справедливост като вкара Цветелина Бориславова в затвора.

Може и да му се осъществи мечтата и без дори да си мръдва пръстта, след като преди около 10-на дни новият здравен министър пожела затвор за богатите, които не са си платили здравните осигуровки.

И тук е най-големият куриоз - дали заради грешка или в действителност, Цветелина Бориславова излизала в регистрите като лице с прекъснати здравноосигурителни права.

Какво означава това?


Сами може да заключите. Но едва ли премиера Борисов би допуснал да се случи подобно нещо с драгоценната му приятелка, затова Станишев ще има да си мечтае да я бутне в затвора, като по този въпрос определено не изглежда скоро да му се отвори парашута.