Изглежда очарователните близначки на Сара Джесика Паркър си прекарват доста добре на площадката за игра.

Вятър развя косите на 15-месечните червенокоски Мариън и Табита и двете се оказаха повече от изненадани от внезапната въздушна струя, която ги сполетя докато седяха в двойната си детска количка.

Бебешката комбина прекара целия следобед тичайки насам-натам около майка си, докато Сара Джесика бдеше над тях, за да не стане играчка-плачка.

*Да ти настръхне косата: на близначките на Сара Джесика Паркър – Мариън Бодърик и Табита Бодърик им настръхнаха косите по време на разходка на открито в Ню Йорк



*Мама и аз: близначките са насладиха на малко лично време прекарано със Сара Джесика, като се редуваха да се гушкат с нея

Но любимата им играчка се намираше в чантата на мама – нейният Блекбери, който много скоро се оказа в устата на едната близначка, преди Сара Джесика да успее да реагира и да й го вземе.

За партито на открито, звездата от Сексът и градът се беше пременила в спортен екип и грейка.



*Момичетата на мама: близначките играят с майка си, а една от тях е докопала нейният Блакбери

Разликата между това облекло и външният вид на великолепната Паркър от преди седмица, когато звездата се появи в Белия дом е поразителна:

На въпросната церемония, тя подкрепи първата дама Мишел Обама по случай раздаването на наградите от Националната програма за подпомагане на младежите, които се занимават с изкуство и хуманитарни науки.

Актрисата оказва явна подкрепа на семейство Обама.

Междувременно самата тя се намира под обстрел от страна на медиите, които се чудят дали зашеметяващата слава на "Сексът и градът" ще бъде достатъчна и за трети филм, особено след като критиците заклеймиха втория от това лято.



*Наго-о-оре: Сара помага на дъщеричката си да се качи по пързалката

Но преди това, името на Паркър се спряга за главната роля във филма Хрониките на Айви, по едноименната книга на Карън Куин, която разказва историята на жена, която започва нов живот, заедно с децата си след смъртта на съпруга си.

За нея се твърди и че й готвят роля в друга романтична комедия наречена Семейни работи.



*Всички ли са на борда: Сара Джесика използва двойна детска количка, за да превозва дъщеричките си, трябва й нещо наистина практично, за да побира малките принцеси, както и целият им антураж от одеалца и играчки