Твърди се, че таткото на Натали Портмън се разстроил при вида на новата роля на Натали като балерина лесбийка в новият трилър "Черният лебед".

Според разтревоженият родител, секс сцените във филма са унижаващи.

Припомняме:

 В лентата на Дарън Аронофски красавицата от "Междузвездни войни" играе ролята на Нина –  погълната от танците балерина в нюйоркския балет.  Артистичният режисьор Томас Лерой (Винсент Касел) решава за новия сезон на "Лебедово езеро" да смени прима балерината Бет Макинтайър (Уинона Райдър) с Нина. Оказва се обаче, че чаровницата има конкурентка в лицето на новодошлата Лили (Мила Кунис).

"Лебедово езеро" изисква балерината да може да изиграе едновременно невинния бял лебед и сладострастния черен лебед. Ролята на първия идеално пасва на Нина, а тази на втория – на Лили. И все пак – прима балерината трябва да бъде само една. Надпреварата по между им ражда неочаквани отношения, като на моменти двете достигат пикова интимност.

* Натали Портмън в страстна целувка с Мила Кунис

Оказва се, че този еднополов романс поскарал Портман с консервативния й баща, д-р Авнър Хершлаг, който не желаел да вижда дъщеря си в тази светлина, съобщава неделният вестник Britain's Mail.

Според източници на вестника, Натали е много уединен човек с достойнство и мнението на баща й значи много за нея.

"Тя обаче не искаше да изпусне тази роля, въпреки че беше убедена, че това ще разстрои баща й. Той все още гледа на нея, като на малкото му момиченце и смята че ще бъде унизително, ако тя се покаже в такава светлина. В момента между тях съществува стена от лед по този въпрос."

29-годишната Натали и преди е отказвала роли, включително тази на Лолита, но сега била непоколебима в решението си да поеме ролята на балерината Нина.

*Натали на снимките на "Черният лебед", в дясно с Винсент Касел

Вижте кадри от филма:

Вижте видео:

"Черният лебед", трейлър

Вижте фотогалерия: ''Black Swan'' - премиера на филма на кинофестивала във Венеция