Лиз Хърли изглежда така сякаш хич не се е променила с възрастта... и усетът й за рокли също не се е променил, пише "Дейли мейл".

Изглеждаща зашеметяващо актрисата излиза на вечеря в тоалет, който показва, че няма да се подаде на телесните страхове, че остарява и атрибутите й „слизат на юг”.

45-годишната жена не изпитва срам, когато облича оскъдни рокли и е най-запомнена с това, че си сложи предизвикателната рокля с безопасни игли на Версаче през 1994.

Толкова запомняща се, че през 2008 беше избрана за най-чудесната рокля за червен килим на всички времена.

Показвайки, че все още не е изгубила усета си, манекенката, която подписа договор с Есте Одър през 1995 без да има никакъв предишен опит, все още може да носи облекло, от което да ти потекат лигите, и да не изглежда по-възрастна отпреди 15 години, учудващо наистина.



*Изглеждаща отлично: Лиз изглежда изпълнена с живот в блестяща рокля, която разкрива цялата й фигура

*Лиз носеше роклята на Версаче през 1994, която беше обявена за най-добрата официална рокля за всички времена и години по-късно тя изглежда все още страхотно

Въпреки, че настоява, че никога не се е подлагала на пластични операции, миналата година Лиз предизвика множество спекулации дали е подобрявала бюста си хирургически и е била инжектирана с ботокс, заради отлично изглеждащата й горна половина на тялото.

Докато Лиз се противопоставя на земното притегляне и бръчките, съпругът й Арун Ная изглежда е свалил тегло дори и да не може да закопчае костюма си, наблюдавайки съпругата си.



*Двамата се наслаждават на вечер навън в ресторант „Савой”...