Актрисата, еволюирала в певица, Тейлър Момсeн шокира феновете си по време на шоу в Ню Йорк, когато разголи гърдите си посредата на песента.

17 годишната се беше издокарала с костюм нещо средно между корсет и мини поличка, мрежести чорапи до коленете и обувки с платформи, за да забие с бандата си The Pretty Reckless на партито на списание Paper в дома на Дон Хил.

Но по време на изпълнението на сингъла им "Make Me Wanna Die" въпросната Момсeн стъписа феновете, като разкопча горната част на презрамките си и разголи гърдите си пред смаяната тълпа. 

Честта й бранеха само двете черни лепенки, които скриваха зърната й (вижте видео по-долу).

Момсeн често шокира с подобни изяви – звездата от Клюкарката наскоро огря заглавията с нецензурните си коментари относно порнографията и мастурбацията в скорошно интервю за списание Revolver.

Тинейджърката се появи на корицата по бельо, жартиери и висок ток, размахвайки пистолет играчка.

Момсeн признава пред Revolver че обожава порното. Най-вече порно с известни личности. „Стига да е добър секса, ще го гледам...Харесвам някои по-възрастни звезди. Имам няколко любимци. Но ще кажа само това: клипчето на Томи Лий и Памела Андерсън не беше кой знае какво. Не бих се ч***ла с Томи Лий.” Добре, че ни каза Тейлър.

Докато са на темата за секса, Момсeн се оплаква: „Щом момчетата могат да мастурбират, защо не и момичетата? Защо това трябва да е чак такава тайна от света?".

Певицата от The Pretty Reckless сподели още, че Хайди Монтаг е записала песен с неин текст. Не се вълнувайте толкова, Момсeн го превръща в минус за Хайди.

* Хайди Монтаг

“Написах текста на ‘Blackout’ когато бях на 8 и го записах като демо заедно с един продуцент. А Хайди Монтаг от "Хълмовете" наскоро я изпя и я издаде като свой сингъл. Казах си, „Добре, човече, пееш песен написана от осем годишно момиченце, но какво от това”.

Вижте видео:

Тейлър Момсeн показа гърдите си на концерт

Хайди Монтаг - "Blackout"

Вижте още снимки от изпълнението на Тейлър: