Звездата от сериала „Агнешко” Джош Хопкинс реши да разкрие истината относно слуховете, според които той и Дженифър Анистън имат любовна афера.

Преди няколко месеца Дженифър участва като гост звезда в сериала на близката си приятелка Кортни Кокс „Агнешко” и беше забелязана да вечеря с Джош, който изпълнява главната роля на съседа Грейсън.

Това даде храна на медиите и те побързаха да обявят, че двамата са двойка.

И сега, в интервю на Parade.com, Джош сподели, че тези твърдения са обидни.

„Това беше наистина много странно и обидно. Работя в този бизнес от доста време, но това е първият път, в който ставам жертва на жълтите медии”, сподели Джош за Parade.com.

*Дженифър Анистън с Джош Хопкинс

„Повече от очевидно е, че една медия може с помощта на един напълно измислен, анонимен източник да създаде наистина пикантна история. Слухът тръгна от една единствена снимка. Но в днешно време, някой веднага ще я качи в Интернет пространството и в съответните блогове, което ще й спечели неимоверна популярност и ще се разрастне като опустошителен огън”.

*Дженифър Анистън с  Кортни Кокс

Актьорът, който е обект на желанията на Кортни в комедията на ABC, каза, че заглавията, в които се твърди, че той ухажва Дженифър, са наистина непристойни.

*Комедията на ABC "Агнешко"

„Както се случва по принцип, колкото повече време минава от дадено събитие, толкова по-лесно забравяш, хората забравят. Но честно казано, това беше подло и наруши личното ми пространство”, каза още Джош.

„Това породи в мен съпричастие към големите звезди, хора, които цял живот са под вечно-критикуващата светлина на прожекторите. Не знам как някои хора успяват да се спасят от изтощението и параноята, които подобни слухове пораждат. Това е изпитание за хората, които наистина трябва да се справят с подобен тип проблеми, защото за мен беше обезпокоително, но за кратко”.

Джош каза, че снимачната площадка на „Агнешко” е подходящо място за бягство, защото хората, с които работи разбират как един слух е способен да те изкара извън нерви.

*Част от актьорите на "Агнешко" на снимачната площадка

„ Нужно е време, за да избягаш от тях (клюките), всички тук най-малкото имат представа колко извратени са те, а всъщност няма как да знаеш за какво става въпрос ако лично не си го преживял. Едно е да прочетеш нещо скандално, друго е да прочетеш нещо скандално за себе си. И след това да станеш свидетел на това как хората си създават мнение за теб, базирайки се главно на напълно случайна и измислена информация”, сподели Джош.

„Така че, смятам, че когато сме тук (на снимачната площадка), ние успяваме да се откъснем от всичко това. Но понякога нещо наистина странно, което е едва ли не смешно, излиза на показ. Както слуха, че Кортни има бебе с три глави - тотално нереалистично. Тогава ние повдигаме темата с едно: „Ти видя ли го?”

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver