"Аз не съм звезда! Звезда е Лили Иванова, която е прославила страната ни. Звезда е и Христо Стоичков. Аз съм популярна, но не и звезда“, казва с голяма доза скромност сексапилната Преслава.

В интервю за в. "24 часа" чаровната изпълнителка споделя, че да си звезда е "нещо много голямо" и човек не бива да се самозабравя, дори и да се промени много във времето. Тя казва, че е успяла да съхрани себе си през годините и казва, че много се радва да чуе реалната преценка на своите близки. Желанието на Пресито е да остане "онова момиче от Добрич, което всички хора познават". Певицата отбелязва, че освен много скромна, е и много срамежлива.

"Аз затова не давам интервюта. Не съм надувалка, но ме е срам. Понякога дори ме е срам да изляза на улицата, за да пазарувам", са нейните думи.

Изпълнителката мечтае да се наспи хубаво, но казва, че никога няма достатъчно време, защото постоянно е ангажирана с нещо. Споделя, че в момента няма мъж до себе си, но признава, че харесва по-тъмните. Ако намери своята любов, тя дори се заканва, че ще се научи да готви, тъй като в момента хич не се справя с тенджерите и тиганите. Тя обаче разкрива, че много се плаши от брака и си мисли, че никога няма да каже заветното "да". По думите й в момента се чувства добре и няма желание да се обвърже с някого по-сериозно. Сравнява брачния подпис с "опънато въже на шията".

Тя споделя, че живее хубав живот и изкарва сравнително добри пари. Неведнъж са й предлагали да застане гола пред фотообективите на известни мъжки списания, но въпреки многото предложени пари, певицата категорично отказала.