Маги Желязкова има най-прекрасната коса в родния ефир (която в момента е силно подкъсена), комбинирана с изчистен, елегантен и лесен за преглъщане стил.

В гардероба на Маги главно място заемат вечното черно и брошките цветя, от които има много, винаги по две и слага навсякъде за свежест.

"Откакто съм в съзнателна възраст като жена, която е изградила себе си, се обличам спортно-елегантно, което означава, че обичам комбинацията на дрехите ми да бъде съчетание между някакъв спортен елемент, като дънки, с официално стилно сако с риза отдолу. Що се отнася до официални поводи, жената е стилна и привлекателна в рокля, а любимата ми дължина е два или три пръста под коляното. Не обичам късите поли, не защото не мога да си го позволя, просто за мен тази дължина никога не е била сексапилна или елегантна. Не отричам и дългите рокли, но за много официален повод" - издава тайните на личния си стил Маги.

"Любимите ми чанти в ежедневието са големи торби, не нося малки чанти. Портфейлът ми е много обемист и тежък, вътре са ми очилата, цигарите - не пуша, но винаги нося с мен едни цигари - запалката, телефони, ключовете от колата, парфюм задължително, мокри кърпички, за да си махам грима, понеже ме дразни много."

"Привърженичка съм на високите обувки, на стилния красив тънък ток. Още не мога да свикна с платформите и дебелите прави токове. Трябва да е нещо много специално, за да ме впечатли. Не обичам и прекалено острите. Харесвам елегантни и изчистени, общо взето всичко трябва да е изчистено. Любимите ми обувки за лятото са високи сандали с две каишки - една през пръстите и една през глезена - имам поне 20 такива" - признава красавицата.