Учителките на сина на фолк певицата Софи Маринова са вдигнали ръце от сина й Лоренцо.

Макар че е на 9 години и учи в престижно частно училище в Симеоново, хлапакът още сричал и едва се справял със задачите в клас.

Не го свъртало на едно място и често ставал да се поразтъпче по време на час. Вкъщи второкласникът се жалвал, че уроците му били много трудни и го мъчели. Настоявал да не ходи повече на училище.

Тъй като раницата на Лоренцо тежала няколко килограма, със задачата да я мъкне сутрин и следобед бил натоварен шофьорът на певицата - Асен. Освен учебници и тетрадки всеки ден хлапакът слагал в нея различни играчки, за да се фука пред съучениците си.

"Реве, че много ги мъчат. Дори като си говоря с другите майки, и те казват, че на децата им е много тежко. Ние навремето в първи клас учехме да пишем ченгелчета, чертички, а сега решават някакви сложни задачи, дроби, деление. То и аз не мога да ги решавам. А пък колко са им тежки раниците! Аз казвам на учителите да научат Лоренцо да може да чете, да пише и да смята. Другото не е толкова важно. Няма да става професор. Те обаче го тормозят да учи и ми се карат да не говоря така пред него", обяснява простодушно ромската перла.

Хлапето не искало да чете и пише, но било още по амбициозно от известната си майка. Последната му прищявка била да започне да тренира футбол, понеже искало да стане милионер като Бербатов. Софка веднага го записала да тренира, пише в. "Шок".