Том Ханкс, звездата от "Mad Men" Джон Хем и актьорът от "Knocked Up" Сет Роген ще бъдат сред първите гости в новото късно нощно токшоу на Конан О'Брайън, съобщи кабелната мрежа TBS.

Джак Уайт, Soundgarden и Fistful of Mercy ще осигуряват музиката през първата седмица на "Конан", която започва на 8 ноември.

Премиерата същия ден се очаква да бъде с участието на победителя в ексцентричното, първо състезание между гостите, което се осъществява на сайта на О'Брайън teamcoco.com, където Джак Никълсън и Лейди Гага в момента изпреварват папа Бенедикт, Джъстин Бийбър и руския премиер Владимир Путин по популярност в гласуването на посетителите.

"Конан" бележи завръщането на комедианта на телевизионния екран след напускането на знаковото "The Tonight Show" на NBC през януари при горчивата безизходица, създала се в мрежата с водещия на токшоу Джей Лено.

Като част от споразумението му за напускане на канала на стойност 45 милиона долара, О'Брайън имаше наложена забрана за започване на ново ТВ шоу преди септември 2010.

Снимка: Getty Images/ Guliver