Фолк певицата Лияна започна да гледа с насмешка на шумната си афера с футболния национал Благой Георгиев.

Тя намери интересен начин да отговори на въпроса дали е откраднала халфа на Терек (Грозни) от бременната му приятелка Христина, пише "7 дни спорт".

""Никога в живота ми някой не ми е отнемал нещо мое. В един период го бях взела под наем. Няма как неговата приятелка да ми го е откраднала",  коментира през смях палавата изпълнителка в "Шоуто на Слави".

Фолкпевицата призна, че е доста наранена от писанията в жълтите медии, които изфабрикуват новини за нея и я определят като "вещица". Тя твърди, че скандалите в които беше забъркана, не са били търсени от нея, тъй като нямала желание хората да я коментират по този начин.

Лияна отрече спекулациите, че новата й песен "Да я науча" е посветена на Христина. Тя сподели, че песента не е за конкретен човек, тъй като досега не й се е налагало да възпява друга жена.

*Лияна

Припомняме:

В клипа към хита участва друга изкусителка за футболисти - новата изгора на Валери Божинов - Николета Лозанова. А сред статистките, участващи във видеото, фигурират и две девойки, които имат изумителна прилика с фолк певицата Алисия и гимнастичката Христина (в прикаченото видео на 2:39). 

Вижте видео:

 Лияна - "Да я науча"

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010