Ники Илиев имал връзка с мъж, говори се в актьорските среди.

Не това обаче шокира неговите колеги. Причината за всеобщия потрес е появата на слух, който изкара Ники меркантилен гей.

"В началото на кариерата си е имал връзка с някакъв възрастен мъж. Ники живеел с него не от любов, а заради удобствата, които получавал. Всъщност се възползвал от издръжката на въпросния господин", споделят запознати.

Не е ясно каква е конкретната причина, поради която връзката между Ники и партньорът му е приключила. Според някои актьорът приключил отношенията си с него, след като станал известен.

"Нормално е да се раздели със заможния си приятел, когато славата започне да му носи дивиденти. Все пак още в началото е било ясно, че привързаността на Ники към него се дължала на щедростта му", разясняват близки до актьора и допълват, че днес той не иска да си спомня за този период.

Ники се стремял да не дава поводи за съмнение относно сексуалната му ориентация. Според него това, че е имал връзка с мъж, не означавало, че е гей, пише в. "Шок". Днес Ники има връзка с колежката си от "Забранена любов" - Саня Борисова.