Алексей Петров ще дава мъдри съвети как да се справим с кризата на конференция в парк- хотел „Москва, организирана от участника в „Биг брадър” 4 Даниел Делчев.

Тъй като в момента се намира под домашен арест в дома си, бившият съветник в ДАНС ще изнесе лекцията си по скайп, пише skandalno.net.

Даниел Делчев – Дидо нашумя с краткотрайния си престой в къщата на Биг Брадър в четвъртия сезон на шоуто. Строителният предприемач обаче напуснa скорострелно предаването след като се сби с друг участник – Данаил.

Даниел Делчев разкри как се е запознал с Алексей Петров. Преди две години, след гостуване в „Горещо” при Венета Райкова, бившият командос само го потърсил, трогнат от историята му.

*Алексей Петров

Даниел е роден в Сливенския затвор и израства по домове за сираци, където неведнъж е ставал жертва на сексуално насилие. След като се запознава с Алексей Петров, започват да градят общи планове за различни бизнес начинания. В знак на благодарност, сега Даниел бърза да се включи в тържествата по повод пускането на ментора си под домашен арест. Дидо организира поредица от конференции на тема „Как да преодолеем кризата и как да спечелим от нея”.

Преди дни Даниел Делчев отново се замеси в скандал. Докато се возил в трамвай, му налетяла Супер Бианка и му завряла микрофон в лицето. Дидо доста агресивно се опитал да я разкара. Брадърът обяснява, че бил бесен на шефовете й Иван и Андрей, особено на първия. Двамата се били разбрали да станат партньори в общ проект, но после Иван се отметнал от думата си.

*Супер Бианка

По настоящем, Даниел все още се хвали със строителния си бизнес, въпреки че доста го закъсал. Говори се, че мургавият предприемач всъщност оперира с чужди пари и служи за параван на доста по- мощен играч.