Жената институция Нешка Робева си мечтае един ден, когато вече няма да може повече да работи, да се изнесе в малката си къща на село и там да си кара спокойно старините.

Тя се кълне, че няма големи изисквания и че доскоро многото пари не са я вълнували, защото държавата й е осигурявала всичко, пише blitz.bg.

“Сега обаче ме интересуват, защото отговарям за живота и прехраната на 80 души – по 40 в Клуба и толкова в Спектакъла. Все са млади и много талантливи хора... Леля Ванга ми беше казала да събирам пари за стари години, значи не ми е било писано да забогатея и слава Богу. При толкова бедни и гладни хора, не бих била щастлива”, споделя Нешка в интервю за в. “Супер 19”.

На въпрос, щастлива жена ли е, тя отговаря: “Хората, отдадени на работата си, обикновено са тъжни, защото са прозрели по-рано истините за живота и трябва да се борят сами. Не страдам от манията, че съм месия. Но знам, че имам да свърша работа и се старая да я свърша както трябва. Това ме прави щастлива. Да, щастлива съм, когато хората, които ме заобикалят, са щастливи. Работата ми донесе много звездни мигове. Всъщност, то е цяло небе от звезди. Но става въпрос наистина за мигове.”