Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов е сложил на диета половинката си Елена Щилянова.

Според бабините рецепти хранителният режим щял да донесе мъжка рожба на двойката, разкриха приятели на футболната звезда.

Миналата есен Бербо и Елена станаха родители на Деа, но и двамата искат да имат и син, който да продължи фамилията на баща си и след време да го наследи на зеления килим.

Нападателят на Манчестър Юнайтед се е допитал до майка си Маргарита какви са триковете за зачеване на момче. Старшата сестра в болницата в Благоевград дала съвет Елена да мине на специална диета, която според медицината увеличава шансовете бебето да е момче.

Така от известно време спътницата на Бербо наблягала на месото, колбасите, сушена и пушена риба, банани, праскови, кайсии, черен шоколад, конфитюр, бисквити…

Освен това Елена била изчела де що имало форуми в Интернет, в които майки споделяли опита си в правенето на момчета. Според бабините деветини се раждали повече мъжки рожби, ако позата по време на секс е задна прашка. И също, че ако мъжът изпие чаша кафе два часа преди сексуалния акт, това ще увеличи количеството на сперматозоидите.

Най-оригиналният съвет как да се сдобие с момче обаче даде на Бербо дядо му Мицо от село Марикостиново. "Митак, не стискай зъби като правиш второто! Стиснеш ли зъби, откъснал си му чопката! Втория път да отвориш малко уста, за да се роди мъжко! ".