Внезапно порасналата духовно наследница, Парис Хилтън, смята да скъса с имиджа си на несериозна купонджийка и да се захване с велики дела.

За пореден път милионерската щерка се отърва от това да прекара няколко месеца на топло в затвора, заради притежание на марихуана. Неочаквано обаче, 29-годишната Парис била във възторг от обществено полезния труд, който са и отредили. И всичко вече е ясно - оттук насетне тя ще се занимава само с велики дела!

Духовно израсналата блондинка, сподели колко много и харесва да бере тикви на полето - „Когато човек купонясва колкото мен, в един момент му омръзва, за това приключвам с партитата. Смятам от сега нататък да се занимавам само със значими неща. Обществено полезният труд, който полагам сега, е едно от тях.

Тази седмица например, с останалите отидохме на полето, набрахме тикви, дадоха ни интструменти, боя и бонбони и заедно направихме страхотни неща за децата. Много се забавлявах, а и смятам, че е нужно да правиш добро на другите".

Богатата наследница сподели също, че е се чувства „благословена, че е открила любовта за пореден път". Наскоро Парис се залюби със Сай Уейтз, който стана известен с това, че преди две седмици премаза кракът на американска журналистка. „Сай е невероятен, един от най-милите хора, който познавам. Той е сродната ми душа и за това сме неразделни!", коментира влюбената милионерка.