Лейди Гага от малка е готова на всичко, за да стане звезда.

Още в тийнейджърските си години блондинката е започнала да търси изяви и да приема всякакви предложения за участия.

В Интернет се появиха кадри, на които Гага е само на 15 години и с малка роля в популярния и у нас сериал "Семейство Сопрано". Малката й изява е от далечната 2001-ва година. Тогава тя още е ученичка в нюйоркския колеж за изкуства и не подозира за бляскавото си бъдеще.

В лентата Стефани, както е истинското име на певицата, се появява за около 5 минути, в които заедно с приятелки участва в парти край басейна. Гага дори има реплики и флиртува с едно от момчетата. Иначе тя и една от дружките й окуражават банда ученици да вандалства и да почупи всичко около басейна на даскалото, около който се развива действието. Момичетата не спират да се кикотят и да подтикват съучениците си да доказват бабаитлъка си.

Малката роля на изпълнителката й носи доста скромен хонорар от около 100 долара, но въпреки това я стимулира още повече да търси изяви. Още тогава обаче си личи специфичното излъчване на Лейди Гага и доста авангардната й визия. Въпреки че е само на 15 години, тя вече е боядисала косата си и е с ефектни руси кичури.