„ЧРД, Слави! Въпреки всичко, желая ти много здраве и професионални успехи! Понякога ми липсва приятелството ни, но може би сами сме си виновни за всичко. И все пак, знай, че винаги бих ти помогнал, ако си изпаднал в беда!“

Това е есемесът, който Слави Трифонов получил от Бойко Борисов! Razkritia.com се сдоби със съобщението от източниците си в шоуто на Дългия.

Дали това няма да е крачка към затопляне на отношенията между двамата бивши авери?

Трифонов бил изключително изненадан от постъпката на Бойко.

В последната година те водят война чрез медиите, която на моменти мина нормалния тон. Стигна се дотам, че премиерът заяви: „Ако исках, можех да го приключа Слави!“.

От началото на новия тв сезон закачките към министър-председателя и ГЕРБ са почти рядкост в шоуто на учиндолеца. Може би това е накарало Бойко да погледне с нови очи към старата си дружка, с която допреди 2-3 години бяха неразделни, коментират в журналистическата гилдия.

Колегите на Трифонов не знаят обаче дали той е отвърнал на поздравителния sms, изпратен му от Борисов. Оказа се, че и министърът на културата Вежди Рашидов е уважил гологлавия тв водещ с поздравително съобщение.

От години насам шоуменът не празнува рождения си ден в ефир. На 18-ти той навърши 44 години и според някои вече се срамува да отбелязва публично празника, както неведнъж се е случвало в шоуто.

Слави все пак почерпил колегите си по време на репетициите за предаването.

В помещението между студиото и гримьорната, което екипът галено нарича "Патиланци", шефът наредил да сложат топли и студени мезета, хапки, всякакви видове напитки и огромна торта.

Изключително весел, Слави посрещнал балета, който му поднесъл общ подарък, пишат в 24 часа. После по ред го поздравили екипът за гости, "Ку-ку бенд", сценаристите, но всеки носил отделен подарък.

Почти никой обаче не видял какво поднасят колегите му. Слави прибирал подаръците в джипа и нямал навика да разказва.

"Той мрази рождените си дни. Празнува ги, защото имаме предаване", казаха колегите му.

Въпреки това Слави получил десетки поздравления за рождения си ден и кошници пълни с вина, бонбони и други лакомства. Пратили ги фенове на предаването, разказват още от екипа.