Майсторката в близкия бой на тихия фронт на международния шпионаж Анна Чапман изненадващо "освети" почти всичките тайни оръжия, зачислени й от страховития КГБ, за да громи врага.

28-годишната Агент 90-60-90 показа в ноемврийския брой на руското издание на сп. "Максим" защо с нея не може да се мери дори легендарният британски 007.

Тя би извадила пищова от кобура на ветерана Джеймс Бонд още преди той да се сети, че има пищов.

Кремълската Мата Хари лъсна на корицата на изданието с любимия си "черен колан", но не по джудо, а за жартиери. С него тя вземала акъла на безбройните си обекти за оперативна разработка в империалистическия Лондон и упадъчно-капиталистическия и морално-деградиращия Ню Йорк.



А прозирната й униформа - черен клин марка "Рогатка" ("Прашка" )и възтясна куртка с големината на два нагръдни знака за храброст, надига огнена завист у твърдите вражески разведки и те почват да се каляват като стомана, докато боят още е горещ.



С пръст на пистолетния спусък Анна откровеничи за подвизите си в загниващия Запад, за които завчера президентът Дмитрий Медведев я удостои с най-висока държавна награда и заради които премиерът Владимир Путин заформи с нея дует, за да й покаже "откъде започва родината".



След това изпълнение шпионката вече била уверена, че в Русия има мужици, а в Америка и Британия - мушици.

И недоумявала защо железните US морски пехотинци вече тренирали като животни върху себе си, за да покрият новия норматив за противодействие на идеологически диверсантки.