Рок идолът на България Тома Здравков и Албена Михова са един от най-харесваните дуети във "Великолепната шесторка”.

Атрактивното дуо, както и останалите участници в шоуто, тази вечер ще се изправи пред поредното музикално предизвикателство – диско концерта. Албена и Тома ще изпълнят песента "I’m So Excited" на The Pointed Sisters, която според Тома е по-скоро женска песен и затова Албена ще се изяви в по-голяма степен. "

Днес тя ще покаже наистина на какво е способна. Тя има много голям талант. Освен, че е много добра актриса, може много добре да пее. За мене е най-добрата”, каза Тома.

Извън музиката Тома се занимава с "хиляди други неща”, сред които и... молекулярна биология. Айдълът споделя, че е човек на науката, а не на религията и смята, че науката може да отговори на всички въпроси. Оказа се, че и Тома има готов отговор за всичко и на въпроса "Коя е най-малката частица” певецът отговори... "вярата”.

Въпреки че очевидно харесва специалността си в университета, Тома споделя, че засега не смята да заменя музиката с друга професия. "Засега искам да се занимавам с музика. Благодаря на продуцентите на предаването "Великолепната шесторка”, че ме поканиха, че пак продължавам да се занимавам с музика и благотворителност. Хората сега ни виждат в нова светлина. Всеки пренебрегва собствения си егоцентризъм, за да работим заедно за една цел, за една мисия”, каза Тома.

Във поредния епизод на "Великолепната шесторка”, който тази вечер започва в 20:00 часа, Ани Салич ще разкаже историята на една майка, изоставила бебето си в дома в Шумен преди по-малко от месец. В момента детето все още е в дома, но има шанс да попадне в приемно семейно.

Наталия Симеонова пък продължава да разказва разтърсващи истории за децата от дома.

"Има много голям обществен интерес към нашето предаване, което е страхотно. Даже сега на "нардония” кръг, понеже баба ми и дядо ми са много големи любители на тази музика, ми направи впечатление, че дори дядо ми, който е на 75-76 години, каза, че иска да стане приемен родител”, сподели Тома.

Тома е наясно, че винаги ще има хора, които да кажат нещо лошо и за най-добрите идеи и каузи, но "реплики всякакви, хора всякакви. Ние сме там, защото го чувстваме отвътре това нещо.”

Рокаджията разкри, че според него един от най-великите гласове на света е бил този на покойния вече Рони Джеймс Дио, но не крие, че е голям фен и на Майкъл Джексън. Очевидно за рок идола няма жанрови ограничения и довечера ще разберем как се справя с диското.