Българската моделка Ралица Иванова, която влезе в Атлас на най-сексапилните жени на планетата на сп. “Ескуайър”, научила случайно, че е обявена за най-сексапилната българка.

В класацията тя се нареди до актриси, моделки, президентки и политически активистки от цял свят.

“Съвсем случайно научих, че “Ескуайър” обяви най-сексапилната жива жена на планетата за 2010 г. - американската актриса Минка Кели, а отделно има списък с най-сексапилните жени по държави. За мен е голяма чест!”, сподели за “Труд” Ралица.

“Видях коя моя снимка са използвали и веднага писах имейл на фотографа, с когото правихме фотосесия в Лос Анджелис, за да го попитам как съм попаднала в класацията. Той ми обясни, че от списанието са се свързали с него да искат точно тази снимка. Редакторите я харесали от моя уебсайт. Именно той е човекът, от когото научих, че съм в тази класация”, разказа Рали.

Красавицата, родом от Варна, се изявява на модната сцена във Флорида от 5 г. Името Rali Ivanova вече е добре познато на модните фотографи в САЩ. Горещата нашенка в момента се снима за различни марки бански костюми и има няколко ангажимента към големи автосалони.

Тя ще участва в престижното шоу за модели Glamour в Ел Ей. “Предстои ми и участие в голямо парти за набиране на средства в борбата с рак на гърдата, а до края на месеца ще е готов и календар само с мои фотографии за 2011 г.”, разкрива Рали.

Тя признава, че единствената корекция по тялото й е увеличението на бюста. “Това е едно от най-хубавите неща, които съм правила за себе си, помогна ми страшно много и професионално.”

Допълнително Ралица работи като сервитьорка в спортен бар в Тампа, където голяма част от посетителите идват да глътнат по едно питие, само за да зърнат сексапилната българка.