Холивудската сексбомба Ким Кардашиян може и да съжалява, че е позирала гола за "Плейбой", но нейната престорена срамежливост не й попречи да покаже прелестите си отново.

Този път тя хвърли дрехите за корицата на едно от най-известните американски списания за мода, пише .

29-годишната Ким украси само по парфюм ноемврийския брой на W Magazine.

 Някои стратегически места от съблазнителното тяло на красавицата остават скрити за читателите благодарение на надписите, които ги покриват.

Фотосесия с Кардашиян има и на вътрешните страници на списанието.

 На снимките там Ким отново е чисто гола, носейки единствено плътен слой сребриста боя върху себе си.

Ким Кардашиян не може да пее, да бъде актриса или да танцува, но тя е открила ролята на живота си в тънкото изкуство да играеш себе си. "Аз не пия и когато танцувам върху масата, това е само за снимката", признава в интервю за списанието кралицата на телевизионното риалити.

Тя споделя още, че за разлика от миналото сега тя не обръща внимание на слуховете за нея в таблоидите. "Научих се да игнорирам всичко. В началото си мислех, че съм прекалено чувствителна на тази тема. Като напишех името си в "Гугъл" и се ужасявах - лъжите ме побъркваха. Сега въобще не ме е грижа дори да прочета, че съм бременна с близнаци от брат ми", казва Ким.

Г-ца Кардашиян обаче мрази слуховете за нейните предполагаеми гаджета. "Ако не е истина, не ми харесва името ми да бъде свързвано с някого", категорична е тя.

Наскоро тя отрече да е имала вземане-даване със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Двамата бяха фотографирани преди известно време на излизане от ресторант в испанската столица, но горещата американка даде да се разбере, че вечерята с някого не означава непременно, че те трябва да са нещо повече от приятели.

Вижте фотогалерия: Ким Кардашиян хвърли дрехите за W Magazine