Смятате, че никога няма да забравите бившото си гадже? Грешите.

Ето шест начина как да стане това, но трябва да сте сигурни, че наистина го искате.

1. Спрете всякакви контакти: как бихте могли да забравите някого, ако постоянно поддържате връзка с него? Независимо дали имате куче или работите в една и съща сграда - отрежете контактите поне за два месеца.

2. Забравете старите спомени: може да си мислите, че можете да живеете със спомените, но по-добре махнете всички снимки и плюшени играчки от очите си. Ако не можете да ги изхвърлите, съберете ги в кутия.

3. Мислете си главно за недостатъците и лошите му черти: много жени си мислят постоянно колко перфектен е бил. Но не можете да преодолеете някого, ако отказвате да си спомните лошите му черти. Напомняйте си, че е хубаво, че вече не е с вас.

4. Знайте, че животът е пълен с изненади: Никога не сте си мислели, че Кристина Агилера и Джордан Братман ще се разделят, нали? Но това е факт. Много неща ще ви изненадват в живота ви. И някои от тях не можете да контролирате. Напомняйте си, че той не заслужава вашата отдаденост.

5. Започнете отново да мислите за себе си: Какво искате сега, когато имате повече свободно време? Запишете се на курс по вътрешен дизайн. Преместете се в Амстердам. Осъществете мечтата си, за да се почувствате добре и пълноценни.

6. Изразете гнева си: гневът е по-активно чувство от пасивната тъга - самият факт, че вършите нещо ще ви накара отново да почувствате, че владеете положението.

Източник: БГНЕС