Фолк певицата отказа да се води по модата - да спиш с футболист.

Винаги провокативната Емануела заяви в "Горещо":

„Бербатов не е мъж за мен. Първо не харесвам хора със сини очи и второ той изглежда много сериозен и строг, за да го харесвам".

Изпълнителката не се притесни да говори за други представители на силния пол, въпреки че е обвързана със сина на продуцента си Виктор Касъмов - Денис, пише lifestyle.bg.

Емануела обаче потвърди слуховете, че тя и половинката й възнамеряват да сключат брак.



„Сватбата обаче ще си я правим само ние двамата, без да ни се намесват родителите", поясни фолк дивата.

Двамата съвсем наскоро се сгодиха във Венеция: „То стана много случайно – като при вас! Бях на участие в Милано и останахме няколко дни там, разходихме се до Венеция и влязохме в един магазин за венецианско стъкло!”

Там Емануела намира два бели пръстена – единствените от бяло стъкло в целия куп – двамата решават да пробват дали им стават. „О, мама миа!” – възкликва продавачът-италианец. Оказва се, че пръстените все едно са правени за тях и Денис и Емануела приемат това за знак, че трябва да се сгодят.

Всъщност, още при първото си гостуване в "Горещо" преди две години Емануела вече е имала връзка с Денис, но не го е споделила:

„Защото то беше още в самото начало и нищо не се знаеше. Плюс това аз бях много объркана, защото приключвах друга връзка…”

Двамата са заедно от две години и половина, а от една живеят заедно – и което е необичайно – в апартамента на фолк певицата.



Емануела споделя, че Денис я преследвал още докато тя била с предишния си приятел, постоянно й пишел SMS-и, следвал я с колата… И въпреки че както самата тя признава, не го харесвала в началото, в един момент 21-годишният Дени успява да накара Емануела да повярва в него и й дава това усещане за сигурност, че винаги ще е до нея, от което тя има нужда.

В изповедта си пред Венета Райкова, хитовата изпълнителка заяви, че е възмутена от постъпката на Благой Георгиев, който зарязал бременната си жена. За двамата се шушукаше преди време, че са имали интимни подвизи.

Певицата заяви, че никога не би се снимала чисто гола, а най-много си харесва дупето заради "специфичната извивка" която има. Сподели още, че по участия клиентите и не били доволни ако отидела по-прилично облечена и трябва да се съобразява с това.

Вижте видео: